bijkeuken op maat

Ruim 6 jaar geleden waren wij op zoek naar een interieurbouwer, die voor ons een garderobekamer met tal van hang-, leg-, en open kasten zou kunnen realiseren. Al surfend op internet werd onze aandacht gevestigd op Quinterieur uit Rijssen. Zag er destijds al zeer professioneel uit qua presentatie e.d. Meteen een afspraak gemaakt en onze wensen/ideeën ten aanzien van een garderobekamer uiteengezet. Was een bijzonder plezierige eerste kennismaking. Waren verrast door de mooie showroom, de oneindige mogelijkheden op maatwerkgebied, gebruik van kwaliteitsmaterialen en de aanwezige vakkennis. Quinterieur heeft een prachtig ontwerp voor onze garderobekamer gemaakt, waaraan wij niets hadden toe te voegen. Wij waren blij verrast. Zij denken echt met de klant mee, hebben zelf ook geweldige aanvullende en praktische ideeën. Zij zijn echt kunstenaars om wensen/ideeën van potentiële klanten om te zetten in prachtige ontwerpen en uiteraard de vakkundige realisatie van deze ontwerpen. Een paar weken later waren wij de trotse bezitters van een prachtig door Quinterieur gemaakte garderobekamer. Een plaatje!! Straalde topkwaliteit uit. Zelfs onze wens om alles tig keer met hand te schilderen (dus uitsluitend met de kwast en geen snel spuit- of rollerwerk) was voor Quinterieur geen probleem. De ruimte was zo fantastisch mooi geworden, dat we besloten om nog meerdere Quinterieur-kasten voor ons huis te laten maken. Ook dit resulteerde weer in prachtig vakwerk. Als je éénmaal door Quinterieur maatwerk hebt laten maken voor je huis, dan volgt er meer…… Zo hebben we dit jaar weer met Quinterieur contact gezocht en door hen onze bijkeuken laten renoveren. Wil je een keuken laten maken door meubelmaker, dan ben je aan het goede adres. Deze ruimte is ook weer super mooi geworden. Als wij een prijs onder de interieurbouwers zouden mogen toekennen (zoals de Oscar voor de beste film), dan krijgt Quinterieur van ons de Oscar voor de beste interieurbouwer van Nederland.

Indien u overweegt om in uw huis, uw kantoor, uw praktijk etc. qua interieurbouw iets te laten realiseren dan kunnen wij u de heren van Quinterieur van harte aanbevelen!!

Heren, bedankt voor de mooie door jullie gerealiseerde ruimtes in ons huis maar bovenal voor jullie plezierige, nette en vakkundige manier van werken.

Tot de volgende klus…

Hartelijke groeten van familie Rikken