interieurbouw experts met passie voor het ambacht

Quinterieur is voortgekomen uit de jarenlange ervaring in de interieurbouw van Gert-Jan en Jan-Willem Quint. In 1996 sloegen zij de handen ineen voor een gezamenlijke uitdaging. Dit resulteerde in de oprichting van hun bedrijf in het jaar 2000. Quinterieur is op het gebied van interieurbouw en interieuradvies synoniem geworden met vakwerk in houtbewerking, topkwaliteit en betaalbaarheid. Hun ambachtelijke maatwerk leveren ze aan u na een zorgvuldig voortraject en een nauwkeurige fase van vervaardiging. Daarover kunt u meer lezen op deze pagina

inloopkast
  • keuken op maat gemaakt
  • grijze kastenwand
  • maatkeuken
  • radiatorbekleding

De broers verdelen de taken naar hun expertises. Zo is Jan-Willem het aanspreekpunt voor techniek, maatwerk en werkplaats coördinatie. Gert-Jan focust op de ontwerpfase, design en onderhoudt het contact met de klanten. Door de jaren heen is Quinterieur een specialist op het gebied van landelijk interieur geworden. Dat sluit aan op de wens van de hedendaagse consument. Die ziet juist in maatwerk graag details en verfraaiing terug die in een op grotere schaal geproduceerd meubel afwezig zijn. Quinterieur bestaat uit een team van vakmensen met uitzonderlijk expertise en we zijn graag bereid onze kunde door te geven aan een volgende generatie. Daarom staan wij te boek als Erkend Leerbedrijf. We verwelkomen regelmatig leerling-meubelmakers met een passie voor ambachtelijk timmerwerk.

Quinterieur is zowel nationaal als internationaal actief met interieurbouw. Als wij voor u aan de slag gaan komt het natuurlijk voor dat u een hele dag of langer iemand over de vloer hebt. Dan is het fijn om te weten dat de medewerkers van Quinterieur te boek staan als betrouwbaar, hardwerkend en sociaal. Onze sterke punten zijn met vakwerk houtbewerking het meeste halen uit klassiek, landelijk interieur. Bent u benieuwd naar wat Quinterieur voor u kan betekenen, schroom dan niet en neem vandaag nog contact op om een brochure te bekijken of een afspraak te maken.

interieurarchitect garderobekasten
interieurarchitect binnendeuren
interieurarchitect laden op maat