interieurontwerper met oog voor uw wensen

Quinterieur is een interieurontwerper die veel tijd investeert in het voortraject, de fase voordat de daadwerkelijke vervaardiging begint. Wij beschikken over een zeer divers klantenbestand en dankzij onze jarenlange ervaring als interieurontwerper en interieurbouwer hebben we veel situaties gezien. Toch is elke woning anders en komen wij graag langs om persoonlijk de situatie die u wilt verfraaien met interieur op maat te bekijken. Komt u liever naar onze showroom, breng of stuur dan enkele foto’s van de ruimte waar het om gaat. Als we precies in beeld hebben wat uw wensen zijn en hoe wij die kunnen inpassen in het bestaande interieur, dan gaan we aan de slag.

  • bibliotheekkast
  • inloopkast
  • interieur op maat
wonderwall

Na het persoonlijke contact is het zaak om uw ideeën om te zetten naar een vrijblijvend werkplan. Quinterieur is een interieurontwerper die gelooft in glasheldere communicatie. We werken met 3D schetsen en tekeningen en zorgen dat de presentatie zo duidelijk mogelijk is. Op die manier weet u 100 procent zeker waar u ja tegen zegt als het tijd is om de knoop door te hakken. Daarna verloopt het proces zo snel als binnen de kaders van uw wensen mogelijk is. Gemiddeld staan er 8 weken voor de vervaardiging van een maatwerk meubel. We maken de diverse onderdelen op ambachtelijke wijze en zetten het maatwerk bij u op locatie in elkaar.

Quinterieur is een interieurontwerper met een keurig rapport.We zijn gepast trots op het feit dat wij geen ontevreden klanten hebben. We gaan tot het uiterste om goede resultaten te boeken en dat merken we door de positieve invloed van mond-tot-mondreclame. Wij staan garant voor een aantal belangrijke basiskenmerken zoals perfecte verhoudingen, details en profileringen. Quinterieur vertrouwt op zijn vakmanschap en geeft daarom 10 jaar garantie op uw interieur op maat. Is uw interesse gewekt, neem dan vandaag nog contact op voor een brochure of een afspraak.