Ruim twee jaar geleden zijn we gaan wonen “in onze droom”! Een prachtige woonboerderij. De boerderij is compleet verbouwd, van binnen en van buiten. De buitenkant van de boerderij heeft de uitstraling van vroeger. Alles is gerestaureerd om het aanzicht zo veel mogelijk terug te brengen naar de jaren 30. De binnenkant is een combinatie geworden tussen vroeger en nu. Zo zijn de schitterende oude gebinten bewaard gebleven. De gebinten bepalen voor een groot gedeelte het aanzicht in het woongedeelte.

Tijdens de verbouwing bleek alles maatwerk. Een uitdaging voor alle bouwvakkers. Ze werden allen aangesproken op hun vakmanschap. In het kader van vakmanschap zijn we op zoek gegaan naar een specialist in interieurbouw. Zo kwamen we terecht bij Quinterieur.

We hebben een afspraak gemaakt met Gert-Jan. Het “gevoel” was direct goed. Gert-Jan luistert naar de wensen en geeft aanvullingen vanuit zijn kant. Gert-Jan is praktisch ingesteld, maar het uiteindelijke resultaat moet ook mooi zijn! Praktisch en mooi, een perfecte combinatie voor ons. Na het eerste ontwerp voor een roomdivider in onze woonkamer waren we dan ook direct enthousiast.

Gert-Jan heeft daarna een ontwerp gemaakt voor onze zolder en een ontwerp voor een garderobekast. Onze wens was om er geen gewone zolder van te maken. We wilden niet alleen maar kasten voor bergruimte. Het prettige aan Gert-Jan is dat hij creatief is, praktisch is en dat hij heel goed kan kijken naar het huis in het geheel. Het resultaat op onze zolder is schitterend, een tv-hoek, werkplek en bergruimte in een! De garderobekast is geworden volgens onze wensen. Voor beide geldt, de schoonheid zit in de eenvoud.

In de fase van de uitvoering verliep het meeste contact via Jan-Willem. Ook hier zijn we zeer tevreden over. Jan-Willem weet van aanpakken en is kritisch op het werk.  Er is altijd overleg mogelijk. Wil je het tijdens de uitvoer toch net iets anders, dan is dat mogelijk.

De lintjes met beide heren zijn altijd kort. Bellen, mailen of appen is altijd mogelijk. Een reactie volgt snel.

Kortom, wij bevelen Quinterieur zeker aan!

familie B. te M.